24 januari 2010

Koken met ....


In het sporadische kookprogramma op dit blog dit keer het item: "Koken met benzine".
En dan eigenlijk niet zomaar benzine maar met Octaan 98.

Spoel je mond eerst even met de benzine.
Dit gaat ongetwijfelt het makkelijkst door het slangetje bij de carburateur los te halen en deze te gebruiken om de benzine uit de tank naar voren te zuigen. De benzine slok spuig je dan weer uit nadat je je mond ermee hebt gespoeld en plaats het slangetje terug op de carburateur.

Nu begint het kook gedeelte.
Loop naar de keuken en probeer met willekeurige items de smaak te neutraliseren.
De volgende dingen werken niet goed:
- water
- rookworst
- oude kaas
- leverworst

Na een poosje werkt het aardig met:
- aardappel (gebakken)
- broccoli
- kaassaus
- danoontje

.. ik sta open voor de suggesties die andere geprobeert hebben.

Ik denk toch dat ik het wellicht verkeerd begrepen heb en moet nog eens controleren of "Koken op benzine" beter gaat.